ZSENI KÉPZŐ TÁBOR GYEREKNEK,

 

 

 

JELENTKEZÉS

 

 

Kedves Szülő!

 

Lehet hogy az Ön gyermeke is átlag feletti képességekkel rendelkezik? Nálunk megtudhatja, és ha igen, a képességeit tovább fejlesztheti. 

Az intelligencia fejlesztést nem lehet elég korán kezdeni. A táborban játékos formában fejlesztjük az IQ-t. Nagyon sok játékot fogunk megismerni, amivel észrevétlenül fejlesztjük az  általános intelligenciához szorosan kapcsolódó képességeket, mint pl. 

- Nyelvi intelligencia

- Vizuális-térbeli intelligencia

- Logikai-matematikai intelligencia

- Mozgási intelligencia

- Zenei intelligencia

- Interperszonális intelligencia

- Metakognitív intelligencia

Célunk, hogy a gyermekekkel a 14 éves kor előtt megismertessük azokat a lehetőségeket, amikkel az intelligenciájukat játékos formában tudják fejleszteni. Társas játékok segítségével, nagyon hatékonyan lehet úgy fejleszteni a gyermekek képességeit, hogy észrevétlenül jutnak olyan képességek birtokába ami bennük szunnyad. Ezek a speciális társas játékok, kimondottan a fenti képességeket fejlesztik. A Rubik kockát is megtanulhatjuk kirakni. 

 

 

Szakmai vezető: Vilmányi Tiborné, Krisztina

Matematika, technika és pedagógia szakos tanár, 25 éves szakmai múlt, és tapasztalat. Hiszi, hogy a XXI. században másként kell a gyerekekhez és a tanításhoz állni, ezért hangsúlyt a játékra és a minél több érzékszervvel történő tapasztalatszerzésre helyezi. 

 

 

A tábor nem feltétlenül csak az IQ fejlesztésről szól, hanem az élet számos területén hasznosítható képességek kihasználásáról, mint pl. memória, koncentráció, probléma megoldás, gyorsaság, tanulás képességek stb.

Az intelligencia fejlesztés nélkülözhetetlen része az aktív mozgás. Ezt figyelembe véve a táborban mi is sokat fogunk mozogni, és aktív kikapcsolódásként, focizunk, pingpongozunk. Valamint a szellemi pihenésnek megtanuljuk a mostani modern módszereit is, mint pl. relaxáció.

 

Mind ez rád vár. Csak annyit kell tenned, hogy ha érdekel, jelentkezel. Egy fontos dolog, mivel korlátos a helyünk, így max. tízen tudtok jönni, érdemes időben jelentkezni

 

 

 

Étkezés, tábor időtartama:

Az egy heti tábor hétfőtől péntekig tart, napi háromszori étkezéssel (tízórai, ebéd, uzsonna). 

A tábor az Európai Tudásközpont épületében, Pécs, Kertváros u. 2. sz. alatt (régi Táncsics Ált. Isk.). A gyerekeket hétfőtől péntekig 08.00-16.00 óra között tudjuk foglalkoztatni. 

 

 Árak, egyéb fontos tudnivalók.

orvosi igazolás, már nem kötelező, a szülői nyilatkozatot innen is letöltheted, DOC PDF

 

vagy a tábor elkezdésekor is ki lehet tölteni.

 

 

Alap ár: 23.000 Ft / hét / fő

Ha már jártál nálunk 22.000 Ft / hét / fő

(ha anyu, apu volt nálunk oktatáson, vagy ha javítottuk a számítógépeteket)

Barát kedvezmény 22.000 Ft / hét / fő (ha ketten jöttök)

Testvér kedvezmény 21.500 / hét / fő (ha a tesót is hozod)


A tényleges foglalás az előleg: 5000,- befizetésével válik érvényessé, amelyet legkésőbb a tábor megkezdése előtti héten kell befizetni. A tábor lemondása esetén az előleg nem kérhető vissza.

A teljes összeg befizetése a tábor megkezdésekor, vagy előtte.

 
Partnereink
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
BELÉPÉSÉletképek
Névnap
Ma 2018. január 17., szerda, Antal és Antónia napja van. Holnap Piroska napja lesz.
Cylex Silver Dj