Kedves Olvasó!

Morvai Levente vagyok a Charter - Informatika cég társtulajdonosa, és egyik oktatója. Mielőtt megtekintenéd az oktatási lehetőségeinket, és esetleg választanál valamit, kérlek olvasd el az oktatási módszereinkről és filozófiánkról szóló rövid összefoglalót.

Több éves oktatói tapasztalat és irodai környezetben eltöltött évek után a hagyományos iroda informatikai oktatástól mi egy kicsit eltérünk. Ahogy változik az informatika úgy változni kell az oktatási módszereknek is. Néhány évvel ezelőtt a használható programok száma nem mozgott ilyen széles skálán, valamint a programok tudása és annak kezelési igénye, mint napjainkban. Ezeknek a hatalmas igényeknek megfelelően egy mai számítógép felhasználónak igen nehéz dolga van ha egy programot szeretne megismerni. A másik probléma ha egy vállalat egy új dolgozót felvesz azt szeretné, hogy az illető rendelkezzék már bizonyos informatikai ismerettel ill. minél hamarabb sajátítsa el az adott cégnél használt programok kezelését. A mai középkorosztály, akik még igencsak a munkaerőpiacon vannak, hátrányba kerülnek azon fiatalokkal szemben, akik most jönnek ki az iskolapadból, hiszen ők már iskolai keretek között tanulják az informatikát, és a programkezelést. Az előbbiekből következik, hogy az oktatásra jelentkezők zöme olyan középkorú munkavállaló, akik nem szeretnének hátrányba kerülni a munkaerőpiacon a fiatalabb korosztállyal szemben.

Ezen előbbi szempontokat figyelembe véve az oktatási módszereink egy kicsit mások, mint a hagyományos lexikális, vagyis a begyakorolt módszereken alapuló oktatási módszerek. Az oktatásunkban kiemeljük a problémamegoldást, vagyis a tanulót gondolkozásra késztetjük.

A tanfolyam elvégzése után a diák nem azt fogja tudni, hogy egy feladatot hogy kell megoldani, hanem azt, hogyan jut el a megoldásig. Ez a szemlélet azért fontos, mert a mai változó informatikai világban ahol néhány évente lecserélik a számítógépes programokat, esetleg komplett informatikai rendszereket, ott igen fontos szempont lehet az új rendszer használatának minél gyorsabb és hatékonyabb elsajátítása.

Módszerünkből adódik, hogy nem gyakorlunk végtelenségig egy megoldást, így a tanfolyamok időtartama is rövidebb a hagyományos képzések időtartamánál.

Tanítási filozófiánkat, több éves tapasztalat igazolja.

 

Még egy fontos  tényező az oktatásunkban. Egy tanfolyam befejezésével nem ér véget a kapcsolatunk. Sajnos mindegyikünkkel előfordul, hogy egy bizonyos témával, ha nem rendszeresen  foglalkozunk, akkor egy idő után a tudásunk elhalványul. Ebben is segítséget nyújtunk hiszen, bármilyen informatikai témával , akár SKYPE.on (moped.lente), akár mail-on akár telefonon a tanfolyam után is kereshetsz. Ezzel a lehetőséggel nagyon sokan élnek is. Te se hagyd ki.

 


 

A cég a személyi számítógépek megjelenése óta foglalkozik informatikai szolgáltatással. Az informatikai hőskor kezdetén még a commodore gépek üzemeltetésével, szervízelésével, majd a PC-k (személyi számítógépek) megjelenésével és a Microsoft Windows operációs rendszerek előretörésével ezen gépek üzemeltetésével is foglalkozott. Már a commodore gépek megjelenése szükségessé tette az felhasználók oktatását. Először általános iskolai oktatás keretében, majd a felnőttképzésben is részt vállalt, a folyamatos önképzéssel együtt.

 

Amennyiben felkeltettük érdeklődésedet tanfolyamaink iránt, kérlek válassz a

menüpontok közül, ahol részletesebben is megtekintheted az adott tantárgyakat, azok részletes tematikáját.

 
Partnereink
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
BELÉPÉSÉletképek
Névnap
Ma 2018. január 17., szerda, Antal és Antónia napja van. Holnap Piroska napja lesz.
Cylex Silver Dj