Gépírás tanfolyam gyerekeknek

Gépírás tanfolyam gyerekeknek

Kedves Olvasó, Szülő, Gyerekek!

 

A nehezen író gyerekeknek a gépírás (vakon-írás)k a mai informatikai korban egy óriási lehetőség, amit akár egy fél év alatt el lehet sajátítani. Nagyban megkönnyíti a tanórák követését, mivel kétszer gyorsabban tudnak billentyűzeten írni, emellett átlátható, olvasható jegyzetet készíthetnek.

A gépírás viszont bárki számára hasznos tudás lehet a későbbiekben, így azokat a gyerekeket is várom, akik egy hasznos készséget szeretnének elsajátítani. 

 

A tanfolyam kiscsoportos oktatás keretében történik, heti egyszer egy órában, számítógép pedig mindenki számára biztosított. A tanfolyam hossza kb. fél év, de változhat a gyerekek tudásától, szorgalmától függően.

Kapcsolódás éppen futó csoporthoz a tanfolyam elején még lehetséges. Egy befizetési időszak (etap) 5 alkalomból áll, (4 X 60 perc) ami 15.000 Ft lesz, amelyet az adott időszak elején lehet befizetni. Ha valaki csatlakozni szeretne az órákba bármikor betekintést nyerhet ingyenesen egy alkalommal.

Az órák vidáman és játékosan telnek, a memória gyakorlatok, koncentrációt, finom-motorikát fejlesztő feladatok segítenek abban, hogy a gépírást minél könnyebben elsajátítsák a gyermekek.

 

Ha szeretnétek jelentkezni, legyetek szívesek kitölteni az alábbi űrlapot.

A jelentkezés részetekről nem jár kötelezettséggel, csak nekünk ad információt, a csoportok szervezésével kapcsolatban. A telefonszámon, és e-mail címen érdeklődni tudtok, melyik csoportba lehetne becsatlakozni, vagy mikor indul új csoport.

 

Elérhetőségek:

– (30) 351 5782

oktatas@charter.hu

– Pécs, Kertváros u. 2. Európai Tudásközpont CHARTER INFORMATIKA

 

Üdvözlettel: Morvai Violetta, gyógypedagógus

Jelentkezés